ZAJEDNO SA IVBC, ČISTILI SMO GORNJI DEO JEZERA MEĐUVRŠJE

Tokom proteklog perioda, suočili smo se s velikim izlivanjem vode koje je ugrozilo predeo izuzetnih odlika Ovčarsko-kablarske klisure. Preti nam ekološka katastrofa koja bi devastirala ovaj dragulj prirode.

U okviru naše inicijative Očistimo reke, zajedno sa volonterima iz kompanije IVBC, organizovali smo akciju čišćenja jezera Međuvršje, najvećeg veštačkog jezera na Zapadnoj Moravi. Uz pomoć tri čamca ekološke flote i podršku naših volontera, prikupili smo oko sedam kubika otpada, što je otprilike 30 džakova plutajućeg otpada.

Ova akcija, sprovedena u saradnji sa kompanijama Ekostar Pak – partnerom inicijative „Očistimo reke Srbije“, Epson Srbija i Rosa voda – partnerima eko flote, bila je preventivna mera pred letnju sezonu, kako bismo očistili otpad pre nego što ga voda nanese na branu i kupališta. Zajedničkim snagama, doprineli smo čistijoj prirodnoj okolini Čačka.

Ponosni smo na naše volontere i partnere koji su nam se pridružili u ovoj važnoj misiji. Kroz zajednički trud i posvećenost, postigli smo izvanredne rezultate i značajno doprineli očuvanju ekološke ravnoteže.

Pridružite se našoj inicijativi „Očistimo reke“ i pomozite nam da nastavimo sa ovakvim akcijama. Svaki korak ka čistijoj i zdravijoj životnoj sredini je korak ka boljoj budućnosti za sve nas.

Hvala svim volonterima IVBC na njihovom trudu i posvećenosti. Zajedno činimo razliku!

FOTO REPORTAŽA

ZABELEŽENO U MEDIJIMA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama