SERIOUS PLAY®

Transformišite Vaš tim uz LEGO® SERIOUS PLAY® Team Building!

Dragi menadžeri i timovi,

Dobrodošli u svet LEGO® SERIOUS PLAY® team building-a – inovativnog pristupa koji ne samo da unapređuje vaš tim, već ga i transformiše. Ako želite da stvorite snažniju povezanost između članova tima, poboljšate timski duh, i unapredite kreativnost i saradnju, ovo je prava opcija za vas.

Jedinstveno iskustvo

Kroz LEGO® SERIOUS PLAY® metodu, vaš tim će doživeti jedinstveno iskustvo. Umesto klasičnih metoda, koristimo LEGO® kockice kao sredstvo izražavanja i rešavanja izazova. Svaki član tima će aktivno učestvovati u izgradnji, priči, i rešavanju problema koristeći LEGO® kockice. Ovo omogućava svakom učesniku da doprinese, izrazi svoje ideje, i vidi kako tim zajednički gradi rešenja.

Naš tim stručnjaka, uključujući master inženjere, psihologe, sociologe i druge stručnjake, će vas voditi kroz proces. Radimo sa vašim timom na unapređenju komunikacije, povećanju inovacije, i jačanju timskog duha. LEGO® SERIOUS PLAY® takođe omogućava svakom članu tima da se izrazi, bez obzira na poziciju ili ulogu.

PRIKLJUČI SE

Ne zaboravite da je LEGO® SERIOUS PLAY® zabavan!

Ovo iskustvo je daleko od klasičnih treninga. Kroz igru i kreativnost, vaš tim će se povezati na dubljem nivou i stvoriti trajne veze.

Ako želite da postanete deo promene, unapredite vaš tim i ostvarite izvanredne rezultate, LEGO® SERIOUS PLAY® team building je pravi izbor. Povedite svoj tim prema uspehu i otkrijte moć kreativnog timskog rada.

Spremni smo da vas vodimo kroz ovu inspirativnu avanturu. Pridružite nam se i zajedno gradimo jači tim!

PRIKLJUČI SE

Komentari učesnika

Inspirativni glasovi učesnika: Osvrti i utisci koji oblikuju naše LEGO® SERIOUS PLAY® Team Building iskustvo!

“Skeptično sam krenuo u ovu virtuelnu radionicu, nikada nisam mislio da će LEGO® kockice promeniti način na koji moj tim razmišlja. Ali, bilo je fantastično! Kreativnost i inovacija koje su se javile tokom ove sesije bile su neviđene. Na kraju dana, osećao sam da smo svi bliži nego ikad pre.”

“Iskustvo LEGO® SERIOUS PLAY® putem interneta je bilo pravo osveženje. Uključila sam se sa svojim timom iz različitih gradova i stvarno smo se osećali povezano. Razmena ideja je bila glatka, i svi su imali priliku da izraze svoje mišljenje. Sada se radujem narednim virtuelnim radionicama!”

“Oduvek sam smatrao da timski izazovi ne mogu biti rešeni putem ekrana. Ali, LEGO® SERIOUS PLAY® nas je iznenadio. Brzo smo naučili kako da koristimo kockice za izražavanje naših ideja i rešenja. Iskreno, nisam očekivao da će virtuelna radionica biti ovako efikasna.”

“Virtuelni LEGO® SERIOUS PLAY® je promenio način na koji razmišljam o radu na daljinu. Sada imamo alat koji nam omogućava da budemo kreativni i povezani, bez obzira na udaljenost. Osećam se inspirisano i spremno da iznesem najbolje iz svog tima u ovom novom okruženju.”

“Ova virtuelna radionica je bila korak napred za naš tim. Osećam da smo postali mnogo otvoreniji u izražavanju ideja i rešenja. LEGO® SERIOUS PLAY® je definitivno promenio dinamiku naše saradnje i unapredio našu sposobnost da se nosimo sa izazovima.”

Gde možemo da realizujemo LEGO® SERIOUS PLAY® ?

Svaka od ovih lokacija ima svoje prednosti, a mi smo fleksibilni i spremni da prilagodimo naše usluge vašim potrebama. Bez obzira na izbor lokacije, naša LEGO® SERIOUS PLAY® metodologija će vam pomoći da postignete ciljeve timskih radionica i unapredite vaš tim i organizaciju.

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Izgradite timsku harmoniju!

Otkrijte moć LEGO® SERIOUS PLAY® i transformišite radnu atmosferu Vaše kompanije! Prijavite se sada i dozvolite da kocke postanu temelj za kreativno rešavanje problema, jačanje timskih veza i ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.