NOVOGODIŠNJE PROSLAVE

Dobrodošli na nezaboravnu novogodišnju korporativnu proslavu za Vas i Vaše porodice!

Da li želite da ove godine Vaša korporativna proslava Nove godine bude posebna, ispunjena radošću i smehom, kako za zaposlene, tako i za njihovu decu? Mi smo tu da Vam omogućimo nezaboravno iskustvo! Organizujemo Novogodišnje proslave koje obuhvataju sve članove porodice – od zaposlenih do najmlađih.

Šta smo pripremili za decu:

Deda Mraz predstava

Oživite prazničnu atmosferu uz uzbudljivu predstavu Deda Mraza, koja će zasigurno oduševiti najmlađe. Deda Mraz će podeliti poklone i doneti osmeh na lica svih mališana.

Novogodišnje drvo predstava

Deca će biti deo bajkovite predstave o oživljavanju Novogodišnjeg drveta, stvarajući magične trenutke koji će ih ostaviti bez reči.

Radionice LEGO® robotike

Za mališane koji vole izazove, organizujemo radionice LEGO® robotike. Deca će imati priliku da uče i igraju se istovremeno, gradeći svoje robotičke kreacije.

Radionica štampanja 3D olovkama

Kroz kreativnu radionicu sa 3D olovkama, deca će moći da izraze svoju maštovitost stvarajući praznične suvenire.

EKO radionica

Kroz edukativnu eko radionicu, deca će naučiti o značaju očuvanja prirode praveći dekoracije od recikliranih materijala.

Sportska radionica

Mališani će uživati u sportskim igrama i takmičenjima na našoj sportskoj radionici, razvijajući timski duh i fizičke veštine.

Pripremili smo Vam i dodatne pogodnosti:

Za zaposlene smo pripremili:

Uđite u novu godinu sa Discover Serbia

SAVRŠENo VESELA PROSLAVA ZA CELU PORODICU!

ZAKAŽI PROSLAVU

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Zakaži prazničnu čaroliju!

Naša misija je stvoriti nezaboravan doček Nove godine za sve članove Vaše firme. Organizujemo proslave kako u okviru Vaše kompanije, tako i u renomiranim hotelima i restoranima. Kontaktirajte nas već danas i rezervišite svoje mesto za pravu prazničnu čaroliju!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.