LEGO® TEAM BUILDING

Dobrodošli u našu LEGO® Team Building avanturu!

Naš program LEGO® Team Building-a pruža vam priliku da transformišete svoj tim iz običnih pojedinaca u sjajno usklađen, visoko efikasan tim upotrebom kultnih LEGO® kockica.

Šta možete očekivati od ovog programa?

Vaši zaposleni će biti podeljeni u timove od 6-10 članova i postavljeni pred izazove koji će testirati njihovu sposobnost saradnje, komunikacije, rešavanja problema i liderstva. Svaki zadatak je pažljivo osmišljen kako bi omogućio vašem timu da iskaže svoje veštine i talente.

ZAKAŽI

Prednosti programa

LEGO® Team Building program pruža jedinstvenu priliku za izgradnju složenosti timskog rada kroz kreativne zadatke slične sklapanju LEGO® kockica. Ova inovativna metoda ne samo da omogućava merenje uspeha i direktnu povratnu informaciju, već i podstiče učesnike da kroz igru razvijaju ključne veštine potrebne za efikasnost tima.

ZAKAŽI

Komentari učesnika

Značaj LEGO® Team Building-a za razvoj tima, bolju komunikaciju, jačanje međuljudskih veza i zahvalnost prema kompaniji koja im je omogućila ovo iskustvo.

Iskustvo LEGO® Team Building-a je bilo fascinantno. Pravimo softvere svakodnevno, ali raditi zajedno na izgradnji LEGO® modela za promenu je bilo osvežavajuće. Osećam se kao da sam naučila više o komunikaciji i efikasnom timskom radu nego u bilo kojem drugom treningu. Hvala mojoj kompaniji na ovom sjajnom iskustvu!

Nisam mogao da verujem koliko ovo iskustvo može da ojača naš tim. Izgraditi LEGO® model zajedno sa kolegama ojačalo je našu međusobnu vezu i naučili smo kako da bolje komuniciramo. Osećam se zahvalno što mi je kompanija omogućila da učestvujem u ovom treningu.

Naš tim je naučio mnogo o timskom radu kroz LEGO® Team Building. Naučili smo da cenimo različite perspektive i da budemo strpljivi jedni s drugima. Ovo iskustvo nam je pomoglo da postanemo efikasniji i bolji tim. Hvala našoj kompaniji na podršci!

Oduševljen sam što sam imao priliku da učestvujem u LEGO® Team Building-u. Osim što smo se odlično zabavili, naučili smo mnogo o saradnji i kreativnom razmišljanju. Osećam se zahvalno što sam deo tima koji se brine o našem profesionalnom razvoju.

“LEGO® Team Building je definitivno jedinstveno iskustvo. Videla sam kako su se naši zaposleni povezali i kako su razvili nove veštine tokom ovog treninga. Ovo je investicija u naše osoblje i našu budućnost. Hvala našoj kompaniji što nam je omogućila ovu priliku!

Gde možemo da realizujemo LEGO® Team Building?

Nudimo Vam mogućnost da sami odaberete najoptimalnije i najprijatnije okruženje za Vaš LEGO® Team Building. Vi odaberite lokaciju – mi Vam obećavamo neponovljivo iskustvo!

ZAKAŽI

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Unapređenje timskog duha!

Pridružite se LEGO® Team Building programu kako biste svojoj kompaniji omogućili kreativno iskustvo sklapanja tima. Prijavite se sada za unapređenje timskog duha kroz igru, merljive rezultate i razvoj ključnih veština. Očekujemo Vas!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.