LEGO® FAMILY DAY

Ispunite dan porodice uz LEGO® Family Day radionice!

Dobrodošli u LEGO® Family Day, poseban program koji pomaže da se povežete sa svojom porodicom i kolegama na način koji je jedinstven i nezaboravan. Ove radionice se održavaju u okviru kompanijskih Family Day događaja, gde roditelji i deca zajedno formiraju timove i zajedno rade na uzbudljivim LEGO® projektima.

Kako funkcioniše?

Timovi se formiraju od parova roditelja i dece, obično kolega iz istih timova. Svi timovi dobijaju isti zadatak i cilj je postići najbolje moguće rezultate u određenom vremenskom okviru. Ove akcije ne samo da povezuju kolege iz radnog okruženja, već i unapređuju odnos između roditelja i dece.

ZAKAŽI

Benefiti za vas

LEGO® Family Day radionice nisu samo prilika za zajedničko kreiranje sa Lego kockicama; predstavljaju jedinstvenu priliku za jačanje veza unutar porodice i radnog kolektiva. Kroz zabavne i edukativne aktivnosti, LEGO® Family Day podstiče timski duh, promoviše saradnju i kreativnost. Otkrijte kako ova iskustva ne samo da pružaju nezaboravnu zabavu, već i grade snažne temelje ljubavi, podrške i zajedništva!

ZAKAŽI

Komentari učesnika

Ne zaboravite da je LEGO® Family Day više od obične radionice – to je prilika za stvaranje trajnih uspomena i unapređenje odnosa sa vašom porodicom i kolegama. Pridružite nam se i zajedno ćemo izgraditi snažnije veze.

“LEGO® Family Day je bio neverovatno iskustvo. Provela sam kvalitetno vreme sa mojim sinom, a i bolje sam upoznala svoje kolege. Bilo je neverovatno koliko su deca i odrasli uživali zajedno!”

“Ovo iskustvo mi je omogućilo da se povežem sa svojim sinom na način na koji ranije nismo imali prilike. Bilo je inspirativno i nezaboravno.”

“Ovo je prilika da se opustite, budete kreativni, i provedete vreme sa porodicom i kolegama. Toplo preporučujem!”

Gde možemo organizovati LEGO® Family Day radionice?

Nudimo Vam mogućnost da sami odaberete najoptimalnije i najprijatnije okruženje za Vaš LEGO® Family Day. Vi odaberite lokaciju – mi Vam obećavamo neponovljivo iskustvo!

ZAKAŽI

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

LEGO® čarolija za porodično zajedništvo!

Oživite porodičnu radost kroz LEGO® Family Day! Prijavite svoju kompaniju i stvorite nezaboravne trenutke kreativnosti i zabave za Vaše zaposlene i njihove porodice.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.