MICROSOFT ČIŠĆENJE KOVILJSKOG RITA I POSTAVLJANJE KLUPE: ZAJEDNIČKI NAPOR ZA OČUVANJE PRIRODE

Discover Serbia tim, u saradnji sa volonterima iz kompanije Microsoft, uspešno je realizovao ekološku akciju čišćenja i uređenja Koviljskog rita, jednog od dragocenih prirodnih lokaliteta u Vojvodini. Ova akcija, podržana od strane Vojvodinašuma, fokusirala se na čišćenje okoline restorana „Na kraj sveta“, stvarajući prostor koji će posetiocima pružiti nezaboravno iskustvo uživanja u netaknutoj prirodi.

Uključivanjem 10 volontera iz kompanije Microsoft, 3 zaposlena iz JP Vojvodinašume, i 2 predstavnika organizatora ekološke akcije Discover Serbia, ova akcija okupila je posvećene pojedince iz različitih sektora, svi sa istim ciljem – očuvati i unaprediti prirodno okruženje Koviljskog rita.

Tokom same akcije, osim čišćenja okoline, postavljena je i klupa namenjena posetiocima. Ovaj dodatak ne samo da unapređuje estetiku prostora već i pruža mogućnost da se ljudi opuste i uživaju u lepoti prirode Koviljskog rita.

ZNAČAJ AKCIJE

Ova akcija ima izuzetan značaj jer doprinosi očuvanju biodiverziteta i čini lokalitet dostupnijim i ugodnijim za posetioce. Čišćenjem okoline stvara se prostor za ljude koji žele da se povežu sa prirodom, dok postavljanje klupe dodaje vrednost celokupnom iskustvu posetilaca.

CILJ AKCIJE

Cilj ove akcije nije samo fizičko čišćenje prostora, već i podizanje svesti o važnosti očuvanja prirode. Ohrabrivanje lokalne zajednice da se uključi i brine o svom prirodnom okruženju ima dugoročne pozitivne efekte.

Doprinos kompanije Microsoft

Kompanija Microsoft je pružila dragocenu podršku akciji kroz angažovanje svojih volontera. Njihova posvećenost očuvanju životne sredine pokazuje društvenu odgovornost i želju da se doprinese zajednici.

ZAHVALNOST

Izražavamo iskrenu zahvalnost JP „Vojvodinašume“ na podršci ovoj akciji. Njihova podrška doprinela je uspehu i efikasnosti sprovođenja akcije.

Poziv drugim kompanijama

Ova akcija je primer uspešne saradnje između različitih sektora društva. Pozivamo i druge kompanije da se priključe ovakvim inicijativama kako bismo zajedno stvarali pozitivne promene u očuvanju prirode i stvaranju zdravijeg i lepšeg okruženja za sve nas.

FOTO REPORTAŽA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama