FESTIVAL PLAY

Igranje, učenje, rastenje!

Dobrodošli na Play Festival, događaj koji stvara most između zabave i obrazovanja, smešten u srcu Beograda, na čarobnom Čuburskom parku. U saradnji sa Gradskom opštinom Vračar i Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, Play Festival je postao sinonim za edukaciju kroz igru.

Šta nas je privuklo prošle godine?

Play Festival 2023. bio je pravi hit! Aktivnosti su bile zamišljene kao izuzetno zabavne i inovativne, prilagođene uzrastu od 4 do 18 godina. Organizatori su briljirali u kreiranju dinamičnog događaja koji je privukao pažnju svih uzrasta.

Roditelji su uživali u praćenju svoje dece, učeći kako pravilno podržati njihovu radoznalost za nauku, tehniku i druge edukativne segmente.

PRIDRUŽI SE

Šta smo naučili?

Manifestacija je bila više nego uspešna, a povećanje broja radionica i učesnika tokom dana govori o neospornom interesovanju. Fokus na robotici i programiranju privukao je pažnju, a besplatni karakter događaja dodatno je naglasio njegovu edukativnu suštinu.

Dečiji Inovativni Centar, naši dragi saradnici, pružili su neprocenjivu podršku, doprinoseći da celokupno iskustvo protekne u najboljem redu.

PRIDRUŽI SE

PLAY FESTIVAL U 2024. I DALJE!

Play Festival nije samo jednokratni događaj, već gradimo tradiciju. Cilj nam je da tokom letnjih meseci ponudimo bogatstvo edukativnih sadržaja. Planiramo da ova manifestacija postane nezaobilazna tačka u turističkoj ponudi Srbije, privlačeći posetioce iz unutrašnjosti i inostranstva.

PRIDRUŽI SE

Učenje kroz različite perspektive

Želimo dečici predstaviti raznovrsne aktivnosti, od robotike i programiranja do kulture, muzike i glume. Ove godine smo dodali specijalne događaje kao što su pozorišna predstava “Alhemičar”, koncert dece za roditelje, kreativne radionice i sportska takmičenja.

PRIDRUŽI SE

Održivost i ekologija

Osim učenja i zabave, brinemo o ekologiji. Kroz edukativne aktivnosti, podstičemo decu da shvate važnost očuvanja prirode. Na kraju svake manifestacije, svaki učesnik dobija stablo koje će zasaditi, podsećajući ih na značaj pošumljavanja.

PRIDRUŽI SE

Zašto je Play Festival poseban?

Play Festival nije samo za decu; on je za celu porodicu. Pomaže roditeljima da se povežu s decom, učeći kako zajedno uživati u raznim aktivnostima. Svake godine unapređujemo ponudu, uvodeći nove elemente koji će oduševiti posetioce.

PRIDRUŽI SE

Pravite Planove za Play Festival 2024!

PRIDRUŽI SE

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Budite deo čarolije!

Play Festival je mesto gde deca uče, smeju se, rastu i stvaraju uspomene. Čuvajte datum naše naredne avanture, jer Play Festival 2024. obećava još više uzbuđenja, učenja i nezaboravnih trenutaka. Vidimo se na Čuburskom parku!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.