AVANTURA TEAM BUILDING

Discover Serbia – Vaš pouzdani partner za nezaboravne avanturističke team building aktivnosti!

Zašto odabrati naše aktivnosti?

Našu stručnu ekipu čini spoj inženjera, članova Gorske službe spasavanja i vrhunskih animatora posvećenih pružanju nezaboravnih avanturističkih iskustava za Vaš tim. Nudimo Vam mnoštvo posebnih aktivnosti u kojima će Vaši zaposleni uživati!

ZAKAŽI

AVANTURA KOJA NE PRESTAJE

Planinarenje – hajking

Iskusite uzbuđenje penjanja, savladavanja planinskih staza i sticanja novih veština kroz naše planinske avanture. Od planinarenja s preprekama do adrenalinskog alpinizma, garantujemo nezaboravne trenutke i jačanje timskog duha.

Program realizuje specijalizovani tim koji čine osnivači gora.rs.

PRIKLJUČI SE

Orijentacijsko trčanje i planinski biciklizam

Navigacija, brza reakcija i taktičko razmišljanje ključni su za uspeh u našem orijentacijskom trčanju. Ako volite biciklizam, istražite planinske staze na našim biciklima i podstaknite timsku dužnost i saradnju.

Program realizjemo uz podršku kompanije planetbike.rs.

PRIKLJUČI SE

Survival veštine u prirodi

Naučite osnovne veštine preživljavanja sa stručnjacima – od pravljenja skloništa do paljenja vatre. Ove veštine ne samo da jačaju samopouzdanje već i podstiču zajedništvo među kolegama.

U okviru realizacije programa angažovano je osoblje koje je radilo na organizaciji serijala Survivor.

PRIKLJUČI SE

Streljaštvo i Luk i strela

Preciznost i fokus su ključni u našim aktivnostima streljaštva i gađanja iz luka i strela. Razvijte veštine i ojačajte međusobno poverenje unutar vašeg tima.

PRIKLJUČI SE

Outdoor Escape Room i Planinski Intermezzo

Oprobajte se u izazovima našeg Escape Room-a na otvorenom i otkrijte timsku snalažljivost u prirodnom okruženju. Odmorite se uz prelepe pejzaže i povežite se sa prirodom kroz naš Planinski Intermezzo.

PRIKLJUČI SE

Kampovanje i Timski BBQ

Povežite se uz večeru na otvorenom, gde će vaš tim učestvovati u pripremi hrane, postavljanju kampovanja i deljenju nezaboravnih trenutaka oko vatre. Ova opuštajuća aktivnost podstiče međusobnu podršku i kolegijalnost.

PRIKLJUČI SE

Igre bez granica

Smeša smeha i izazova u raznolikim igrama koje spajaju zabavu i timsku saradnju.

PRIKLJUČI SE

IZABERITE SVOJU AVANTURU!

Omogućavamo vam kombinaciju aktivnosti prema vašim željama. Izaberite više od jedne i prilagodite avanturu potrebama vašeg tima.

IZABERI

AVANTURA KOJA SE NE PROPUŠTA

Organizacija naših aktivnosti

Svi naši događaji organizuju se na lokacijama koje odaberete. Obezbeđujemo kompletnu logistiku, uključujući prevoz, smeštaj i sve potrebne resurse za vaš timski događaj.

Otkrijte s nama snagu timskog rada kroz avanturu!

Kontaktirajte nas DA zajedno stvorimo nezaboravno iskustvo za vaš tim

ZAKAŽI AVANTURU

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Pravo mesto za avanturu!

Podstaknite održivost i zajedništvo u vašoj kompaniji omogućavajući zaposlenima da učestvuju u Avantura Team Building događajima! Prijavite se odmah i doprinesite stvaranju nezaboravnih trenutaka!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.