QUANTOX EKO REGATA

Uživajte u opuštenoj atmosferi: Quantox Eko Regata kao savršen dan na vodi!

EKO PARTNER MANIFESTACIJE

EKO PARTNER MANIFESTACIJE

Najava: Druga QUANTOX EKO Regata – Osveženje na Talasima Morave!

27. JUL 2024.

Drage avanturistkinje i avanturisti, spremite se za još jedan nezaboravni doživljaj na vodi! Discover Serbia ponosno najavljuje Drugu Quantox Eko Regatu na jezeru “Međuvršje”, 27. jula 2024! 

Nakon uspešne prve regate, vratili smo se s novim uzbuđenjem i spremni smo da zajedno stvaramo još jednu priču o ljubavi prema vodi, prirodi i dobroj zabavi.

Šta vas očekuje?

  • Regatna avantura: Spustite se niz reku Moravu s osmehom na licu i veslom u ruci. Regata je prilika za smeh, timsku povezanost i nezaboravne trenutke na vodi.
  • Prijateljsko okruženje: Jezero “Međuvršje” okruženo je kulturnim blagom – deset prelepih manastira. Provedite dan okruženi prirodom i istorijom.
  • Gurmanski užici: Uživajte u obroku u restoranima na splavovima duž obale jezera. Otkrijte lokalne specijalitete i uživajte u pravom gastro doživljaju.
  •  Zabava za sve: Bez obzira da li ste iskusni veslač ili tek otkrivate radosti vodenih sportova, Quantox Eko Regata pruža priliku za svakoga da učestvuje i bude deo ovog vodenog karnevala.
PRIDRUŽI SE

Pravila učešća

Zajedno, stvaramo talase smeha, ljubavi prema prirodi i nezaboravnih vodenih avantura. Vidimo se na Moravi 27. jula!

Rezervišite svoje mesto i budite deo ovogodišnje Quantox Eko Regate!

REZERVIŠI

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Nezaboravna avantura na Moravi!

Doživite uzbuđenje prelepe reke i jačanje timskih veza na Quantox Eko Regati! Prijavite svoju kompaniju i zakoračite u vodene izazove koji će osvežiti i unaprediti Vaš tim!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.