IZVEŠTAJ SA AKCIJE OZELENJAVANJA ŠKOLE „BRAĆA BARUH“

U sklopu misije usmerene ka poboljšanju urbanog života dece, volonteri kompanije Yandex zajedno sa Discover Serbia timom, sproveli su spektakularnu akciju ozelenjavanja u školi „Braća Baruh“. Ova akcija je imala izuzetan ekološki značaj, a u njoj je učestvovalo oko 30 volontera kompanije Yandex, kao i njihova deca.

Akcija je započeta sadnjom 50 stabala Lovor višnje u dvorištu obdaništa, stvarajući tako prijatno okruženje za najmlađe. Nakon uspešno završene sadnje, akcija se prenela u dvorište škole, gde je dodatnih 30 volontera zasadilo još 50 stabala Lovor višnje. Ova inicijativa ima za cilj ne samo da ulepša okruženje, već i da poboljša kvalitet vazduha, stvori prijatniji ambijent, pruži zaklon od saobraćaja, unapredi mentalno zdravlje dece i omogući im učenje o važnosti očuvanja prirode.

Pored same sadnje, volonteri su organizovali ekološke radionice za sve učesnike, dok je Dečiji Inovacioni Centar priredio besplatne radionice lego robotike, pružajući deci priliku da se kreativno izraze i uče o tehnologiji na zabavan način.

Na ovoj akciji je Discover Serbia tim je brojao 12 članova.

FOTO REPORTAŽA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama