KOMPANIJA AMS PRIDRUŽILA SE FORMIRANJU NOVE ZELENE OAZE U PETROVČIĆU

Ponosni smo što se gotovo svakodnevno nove kompanije pridružuju ambicioznoj inicijativi našeg udruženja da se pošumi prostor od 250 hektara između dve šume i formiraju nova pluća Beograda u Petrovčiću.

Volonteri kompanije AMS su u petak, 29. marta 2024. sa izuzetnom posvećenošću zasadili 150 stabala različitih autohtonih vrsta kao doprinos formiranju naučno-nastavne baze Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Kao i uvek prilikom ovakvih akcija, stručni tim udruženja Discover Serbia je bio tu da pripremi teren, sadnice i sprovede praktičnu obuku o pravilnim načinima sadnje i negovanju zasada. Smatramo to važnim praktičnim lekcijama koje, pored osećaja ispunjenosti, svaki volonter ponese sa sobom nakon učešća u akciji i zato im uvek pristupamo jednako posvećeno.

Zaposleni kompanije AMS su proveli jedan sjajan dan u prirodi, družili se, zabavljali i obogatili lokalnu zajednicu, čineći korak više ka zdravijoj i zelenijoj budućnosti.

Ova inicijativa će oplemeniti pejzaž i doprineti poboljšanju kvaliteta vazduha, stvaranju prirodnog staništa za mnoge biljne i životinjske vrste i doprineti unapređenju rekreativnih mogućnosti za stanovnike Surčina i celog Beograda. Duboko verujemo da će angažovanje svih naših volontera trajno pozitivno uticati na kvalitet života Beograđana, pružajući prirodno okruženje za rekreaciju i odmor i doprinos globalnim naporima za zaštitu životne sredine.

FOTO REPORTAŽA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama