ZAVRNIMO RUKAVE

Kroz zajednički trud i predanost, organizujemo akcije čišćenja kako bismo odgovorili na izazove zagađenja i sačuvali ekosistem. Vaš doprinos je ključan, jer svaka zajednička akcija čini veliku razliku u očuvanju lepote našeg životnog okruženja.

Inicijativa za Očuvanje i Oplemenjivanje Zelenih Lokacija

Dobrodošli u „Zavrnimo rukave“, našu strastvenu inicijativu posvećenu očuvanju i unapređenju dragocenih zelenih prostora. Kroz saradnju sa istomišljenicima i uz podršku odabranih partnera, već smo ostvarili značajne promene na nekim od najlepših prirodnih lokacija u Srbiji.

OBEDSKA BARA

Saznaj Više

BOJČINSKA ŠUMA

Saznaj Više

KOVILJSKI RIT

Saznaj Više

ZLATIBOR

Saznaj Više

POGLEDAJ SVE REALIZOVANE AKCIJE

Naša misija je jasna: obnavljamo, čistimo i brinemo o prirodnim lokacijama od značaja. Uz angažovanje predanih kompanija i volontera, već smo uredili mnoge lokacije i pomogli lokalnom stanovništvu da nastavi da brine o ovim biserima prirode. Ovde je nekoliko razloga zašto želite biti deo inicijative „Zavrnimo rukave“:

Stručnost koja se rađa iz iskustva

Naš tim čine iskusni inženjeri, doktori šumarstva i ekolozi, te profesori sa renomiranog Šumarskog fakulteta. Imamo višegodišnje praktično i teorijsko iskustvo u oblasti očuvanja prirode.

Poslovna odgovornost

„Zavrnimo rukave“ nije samo inicijativa, već i prilika za kompanije da istaknu svoju društvenu odgovornost i doprinesu boljoj budućnosti. Naši dosadašnji partneri, uključujući Microsoft, Bosch i Yandex, prepoznali su vrednost našeg rada i pridružili su se našoj misiji.

Konkretni rezultati

Naši projekti uključuju izgradnju mobilijara, čišćenje pešačkih staza od opalog granja, postavljanje ograda oko zaštićenih dobara i čišćenje kanala kako bi se poboljšao protok riblje mladji. Vaša kompanija može biti deo ovih konkretnih promena.

Nudimo vam priliku da zajedno ostvarimo ambiciozne ciljeve i doprinesemo očuvanju prirode. Pridružite nam se u našoj borbi za čistiju prirodu. Vaša podrška je ključna za naš uspeh!

POZIV ZA AKCIJU

Zajedno možemo napraviti realan uticaj. Postanite partner u našim projektima, podržite nas, i zajedno ćemo stvarati pozitivne promene koje će se osećati generacijama. Vaša kompanija ima moć da napravi razliku. Pridružite nam se danas i zajedno ćemo očuvati čistiju prirodu za buduće generacije.

PRIDRUŽI SE

LOKACIJE KOJE ŽELIMO DA MENJAMO NA BOLJE

Rajac

Divčibare

Belegiš

Palić

Rajac

Divčibare

Belegiš

Palić

Fruška gora

Zlatibor

Ozren

Suva planina

Fruška gora

Zlatibor

Ozren

Suva planina

KONTAKTIRAJ NAS I PREDLOŽI NOVE LOKACIJE!

Ekološki Napor: Naša Odgovornost

Discover Tim – Čuvari Čiste Prirode

Mirjana Knežić
Koordinator inicijative

 

Master analitičar zaštite životne sredine
Radila kao asistent na predmetu Ekoremedijacija

Radoslav Lozjanin
Stručni saradnik

Master šumarstva
Trenutno na doktorskim studijama, dugo godina vodio najuspešniju šumsku upravu na prostorima bivše Jugoslavije – ŠU „Morović“

Branko Subotić
Stručni saradnik

 

Master šumarstva
Napisao preko 20 posebnih osnova gazdovanja šumama

Razvoj Pozitivnog Radnog Okruženja

Benefiti za vašu kompaniju

Unapređenje vaših timova u toku akcija 

Pokazaćete svojim zaposlenima koliko ste odgovorni

Promovišete zdrave stilove života 

Doprinosite da vaša deca udišu kvalitetniji vazduh

Boravak u prirodi i okruženju zelenila utiče pozitivno na mentalno zdravlje, smanjenje stresa i poboljšanje raspoloženja.

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Zajedno ka čistijem sutra!

Pozivamo kompanije koje dele strast za očuvanjem okoline da se pridruže našim akcijama čišćenja i ostave svoj značajan pečat u stvaranju pozitivnih promena. Čekamo Vas!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.