IZVEŠTAJ O AKCIJI POŠUMLJAVANJA JELJENA: OČUVANJE PRIRODE I OBNOVA ŠUMSKIH EKOSISTEMA SA KOMPANIJOM HOLYCODE

DETALJI AKCIJE

  • Organizatori: Discover Serbia (3 inženjera šumarstva: Vladimir Pavlović, Branko Subotić, Predrag Tasić)
  • Učesnici: 35 volontera kompanije Holycode

Posađeno 800 Sadnica Belog Bora

U skladu sa stručno vođenim planom pošumljavanja, tim inženjera šumarstva Discover Serbia, zajedno sa volonterima, uspešno je posadio 800 sadnica Belog bora. Ove sadnice odabrane su zbog svoje prirodne prilagođenosti ovom području i doprineće postepenoj obnovi šumske vegetacije.

Uslovi Sprovođenja Akcije

Iako je akcija sprovedena u izuzetno vetrovitim uslovima, posvećeni tim inženjera i volontera pokazao je izuzetan entuzijazam i posvećenost cilju akcije. Uzimajući u obzir bezbednost učesnika, akcija je uspešno realizovana, a sadnice su pažljivo posađene uz dodatak supstrata Osmokot, koji će pružiti optimalne stanišne uslove za njihov dalji rast i razvoj.

Nagrade za Najvrednije Volontere

U znak zahvalnosti i priznanja, najvrednijim volonterima su uručene nagrade i medalje. Ova gesta ima za cilj da se istakne njihov doprinos i posvećenost očuvanju životne sredine.

Akcija pošumljavanja u Jeljenu predstavlja korak napred ka očuvanju i obnovi šumskih ekosistema, naglašavajući važnost zajedničkog angažovanja u očuvanju prirode i podržavajući ideju održivog razvoja. Discover Serbia se zahvaljuje svim učesnicima na njihovom doprinosu i podršci u ostvarivanju ovog važnog ekološkog cilja.

FOTO REPORTAŽA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama