MICROSOFT VOLONTERI STVARAJU MAGIJU NA DEČIJEM IGRALIŠTU U ČARDAKU

Discover Serbia, u saradnji sa kompanijom Microsoft, nastavlja da donosi pozitivne promene u našu zajednicu. Naš najnoviji poduhvat, održan 24. maja u Deliblatskoj peščari, uključio je 38 entuzijastičnih volontera iz Microsofta koji su svojim vrednim radom doprineli izgradnji dečijeg igrališta u srcu Čardaka.

Volonteri su bili podeljeni u dve grupe, a njihov rad imao je takmičarski karakter. Sve je počelo uzbudljivim Kahoot kvizom na temu zaštite životne sredine. Pobednička ekipa dobila je priliku da odabere lokaciju na kojoj će raditi, birajući između izgradnje novog terena ili obnove postojećeg, kao i privilegiju da odabere majstora koji će im pomagati.

Kao rezultat ovog takmičenja, dobili smo izuzetno zanimljivo i funkcionalno dečije igralište. Na mestu gde su deca već iskopala prostor za igru, volonteri su marljivo radili kako bi taj prostor pretvorili u bezbedno i kreativno mesto za igru. Uz pomoć materijala i stručne podrške dva majstora, obnovili smo klupe i ljuljaške, te izgradili kućice za ptice, stvarajući tako pravi mali raj za najmlađe.

Čardak je sada bogatiji za igralište koje je proizvod timskog rada i posvećenosti naših volontera. Ovo je naša sedma ekološka akcija sa Microsoft Development Center Serbia, i ponosni smo na sve što smo zajedno postigli. Radujemo se budućim aktivnostima koje će neminovno doprineti čistijoj i zdravijoj okolini, dok nastavljamo da gradimo bolje sutra za sve nas.

FOTO REPORTAŽA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama