FAMILY DAY

Kreirajte magične trenutke za vaš tim i njihove porodice!

Dobrodošli na Discover Serbia Family Day stranicu!

Da li želite stvoriti nezaboravne trenutke za svoje zaposlene i njihove porodice? Razmišljate o organizovanju Company Day događaja koji će unaprediti timsku saradnju i ojačati veze između kolega i njihovih najbližih? Discover Serbia je tu da vam pomogne!

PRIJAVI SE
REPERTOAR NEPONOVLJIVIH ISKUSTAVA

Naši programi za nezaboravne trenutke

Šta kažu naši klijenti

Značaj LEGO® Team Building-a za razvoj tima, bolju komunikaciju, jačanje međuljudskih veza i zahvalnost prema kompaniji koja im je omogućila ovo iskustvo.

“Nikada nismo doživeli ovako povezan i srećan timski događaj! Discover Serbia je stvorio magičnu atmosferu.”

“Sviđa mi se ideja kombinovanja prirode i timskog rada. Deca su takođe uživala, a roditelji su imali priliku da ih bolje upoznaju.”

Zašto Family Day sa Discover Serbia?

Tim graditelja mostova

Naša ekipa je posvećena stvaranju mostova između zaposlenih i njihovih porodica. Verujemo da sreća na poslu počinje snažnim međuljudskim vezama.

Unikatni doživljaji

Svaki naš događaj je jedinstven. Prilagođavamo programe vašim potrebama i ciljevima, stvarajući iskustva koja će ostati urezana u sećanju.

Cela Srbija kao vaša baza

Neograničene mogućnosti izbora lokacija širom Srbije. Bilo da želite prirodu, gradsku atmosferu ili planinski raj – mi vam to omogućavamo.

Stručni tim

Sa iskustvom u organizaciji različitih događaja, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju od planiranja do realizacije.

Povežite se s nama i otkrijte raznolikost mogućnosti!

Discover Serbia vam donosi nezaboravne trenutke kroz programe koji jačaju veze između zaposlenih i njihovih porodica. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako možemo personalizovati vaš Family Day događaj!

POVEŽI SE

Ostale pogodnosti koje nudimo

Vaša BezbrIŽNA Avantura Počinje Ovde

Sa Discover Serbia, ne samo da organizujemo događaje, već i stvaramo iskustva. Naš cilj je da svaki trenutak bude besprekoran i da ostavi dugotrajan utisak na sve učesnike. Kontaktirajte nas danas i doživite nešto posebno!

PRIJAVI SE

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Radna zajednica u porodičnom okruženju!

Prijavite svoju kompaniju i doživite jedinstvenu priliku za stvaranje trajnih uspomena sa zaposlenima i njihovim porodicama!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.