AKCIJA ČIŠĆENJA ZLATIBORA U PARTNERSTVU SA MICROSOFTOM

Discover Serbia, u saradnji sa kompanijom Microsoft, sproveo je uspešnu akciju čišćenja na području Zlatibora, učestvujući zajedničkim snagama u očuvanju prirode. Ova akcija okupila je brojne volontere, uključujući zaposlene iz Microsoft-a, stručnjake iz oblasti šumarstva, i tim Discover Serbia.

DETALJI AKCIJE

  • Datum i lokacija: Akcija čišćenja održana je na Zlatiboru, prateći tok reke Crni Rzav. Datum održavanja bio je pažljivo odabran kako bi se obezbedila efikasna realizacija akcije.
  • Učesnici: Pored volontera iz različitih sfera, akciji su prisustvovali redovni profesor Šumarskog fakulteta u Beogradu, Nenad Stavretović, i četiri inženjera šumarstva iz Javnog preduzeća Srbijašume.

ORGANIZACIJA AKCIJE

Akcija se odvijala nizvodno, prateći tok reke Crni Rzav, uz pratnju putničkog vozila koje je bilo na raspolaganju učesnicima tokom celog događaja. Stručni tim Discover Serbia nadgledao je sprovođenje akcije, pružajući podršku, instrukcije i pomoć učesnicima.

MERE BEZBEDNOSTI

S obzirom na prirodu akcije, posebne mere bezbednosti su bile postavljene kako bi se osiguralo sigurno okruženje za sve volontere. Stručnjaci iz oblasti šumarstva, zajedno sa timom Discover Serbia, obezbedili su adekvatnu opremu za učesnike, uključujući zaštitne rukavice i džakove za prikupljanje smeća. Medicinsko osoblje bilo je prisutno tokom cele akcije radi eventualne hitne medicinske pomoći.

REZULTATI AKCIJE

Iako količina prikupljenog otpada nije bila velika, zahvaljujući odličnoj organizaciji i marljivom radu volontera, prešla su velika površina i uspešno očistilo područje, što ga je učinilo prikladnim za turiste i lokalno stanovništvo.

Ova akcija predstavlja izuzetan primer uspešnog partnerstva između Discover Serbia i Microsoft-a, ističući važnost zajedničkog doprinosa očuvanju prirode i podržavajući društveno odgovorne inicijative.

FOTO REPORTAŽA

ZABELEŽENO U MEDIJIMA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama