IZVEŠTAJ O AKCIJI OZELENJAVANJA DUNAVSKOG OBDANIŠTA

U cilju poboljšanja okoline i stvaranja zdravijeg prostora za najmlađe, volonteri kompanije Yandex, uz svesrdnu podršku Discover Serbia tima, sproveli su izuzetnu akciju ozelenjavanja u Dunavskom Obdaništu. Ova inicijativa je okupila volontere iz redova kompanije Yandex, kao i njihovu decu, a učestvovali su i roditelji čija deca pohađaju vrtić.

Centralni deo akcije bio je posvećen sadnji 50 stabala Lovor višnje, čime smo ne samo unapredili vizuelni identitet obdaništa, već i doprineli kvalitetu života najmlađih sugrađana. Osim volontera i dece, roditelji su se aktivno uključili u ovu inicijativu, shvatajući važnost stvaranja održivog i zdravog okruženja za buduće generacije.

Deca su, osim uživanja u procesu sadnje, imala priliku i da učestvuju u besplatnim časovima robotike, koje je organizovao Dečiji Inovacioni Centar. Ova interaktivna iskustva pružila su deci priliku da se upoznaju s modernim tehnologijama na kreativan način.

Inženjeri Discover Serbia su sačinili i sproveli plan sadnje, obezbedivši da proces bude optimalan i efikasan. Ova sinergija između stručnjaka i volontera doprinela je uspehu akcije, stvarajući harmonično okruženje za učenje i igru.

Značaj ove akcije ogleda se u poboljšanju kvaliteta života dece, stvaranju prijatnog ambijenta za igru i učenje, kao i podsticanju svesti o važnosti ekologije od najranijeg uzrasta. Cilj akcije bio je stvaranje održivog i zelenog prostora koji će pružiti deci bezbedno i podsticajno okruženje za razvoj.

Ova akcija je takođe simbol saradnje između Discover Serbia i Yandex-a, dve entuzijastične organizacije posvećene unapređenju života zajednica u kojima posluju. Većinu volontera činili su predstavnici Yandex-a iz Rusije, što je dodatno ojačalo međunarodnu saradnju i kulturnu raznolikost.

Ova inicijativa predstavlja samo početak, a sigurni smo da će Dunavsko Obdanište postati još zelenije i inspirativnije mesto za sve svoje male stanovnike. Zahvaljujemo svim učesnicima na entuzijazmu, angažovanju i doprinosu ovoj divnoj akciji.

FOTO REPORTAŽA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama