RAFTING TEAM BUILDING

Okupi društvo i kreni na nezaboravnu avanturu raftinga sa Discover Serbia!

RAFTING RUTE NA KOJE MOŽETE SA NAMA

REKE: LIM, IBAR I DRINA

Lim – Kumanica – Brodarevo

Zaronite u čarobni svet reke Lima tokom naše rafting avanture od Kumanice do Brodareva. Idealna za jun i septembar, ova ruta pruža savršen spoj adrenalinskog doživljaja i uživanja u prirodi. Prođite kroz Kumanički buk, Gostunski Buk i osetite uzbuđenje kanjona Lima sa brzacima koji će vam zaustaviti dah. Uživajte u plivanju ispod čuvenog “Picin” buka i doživite završetak u kampu Brodvej, uz ručak s posebnim akcentom na svežu limsku ribu.

PRIDRUŽI SE

Brodarevo – Petrovac

Ovo je posebno čarobno iskustvo, naročito u letnjem periodu. Ruta od 15 km vodi vas kroz Brodarevsku dolinu, prolazi pored čuvenih “Strugova”, gde je održano evropsko prvenstvo u raftingu. Osim adrenalinskog doživljaja, uživaćete u razgledanju fascinantnih krajolika doline Lima i iskusiti “Easy Canyoning” kod ušća Sopotnice. Ruta je izuzetno atraktivna, sa mnoštvom prelepih mesta za kupanje.

PRIDRUŽI SE

Rudo – Setihovo (BIH)

Ova ruta, gde se Lim uliva u Drinu, pruža izuzetno zanimljivu avanturu. Sa dužinom od 14 km, ova ruta je široka, omogućavajući organizaciju velikih Teambuilding tura regatnog formata sa preko 40 čamaca. Ima opciju podizanja nivoa Lima, što je posebno atraktivno za veće grupe tokom proleća ili jeseni.

PRIDRUŽI SE

Ibrar: Ušće – Maglič

Ova ruta spaja vekove kroz izuzetno uzbudljive bukove Polumir i Jagnjilovo. Na kraju rute očekuje vas Maglič, srednjevekovna tvrđava, dodajući istorijsku dimenziju vašem rafting iskustvu. Ruta je duga 25 kilometara.

PRIDRUŽI SE

Drina: Perućac – Kućica na Vodi

Ploveći Drinskom regatom, ova ruta vam omogućava da zaustavite dah ispod vodopada reke Vrelo, posetite kuću na steni s kopitima čuvenog Markovog Šarca i doživite nezaboravne trenutke.

PRIDRUŽI SE

Discover Serbia poseduje vrhunsku opremu za rafting!

 • Advance čamci
 • Obim prsluci
 • Profiplast rafting vesla
 • Neoprenske čizme
 • Neoprenska odela
 • Kacige za rafting 
PRIDRUŽI SE

RAFTING IZ HOTELA

Realizujemo raftinge iz hotela na sledećim lokacijama:

Zlatibor

Bajina Bašta

Priboj

Kraljevo

Zlatibor

Bajina Bašta

Priboj

Kraljevo

Vrnjačka Banja

Kopaonik

Višegrad

Rudo

Vrnjačka Banja

Kopaonik

Višegrad

Rudo

Zašto rafting sa Discover Serbia?

PRIDRUŽI SE

Kombinujte Sa Našim Programima:

Uz raftinge možete kombinovati neki od naših programa poput avanturističkih Team Building-a, LEGO® Team Building-a itd.

PRIDRUŽI SE

Pogledajte šta kažu naši srećni klijenti

Saznajte iz prve ruke kakva su iskustva sa Rafting Team Building ekspedicija!

“Discover Serbia je definitivno najbolji izbor za rafting! Sjajna ekipa, predivne destinacije i nezaboravna iskustva. Već planiramo sledeću avanturu s njima!”

“Rafting sa Discover Serbia bio je vrhunski doživljaj za naš tim. Teambuilding na vodi koji nikada nećemo zaboraviti. Hvala vam!”

 “Iskusni vodiči, sigurnost na prvom mestu i mnogo smeha. Oduševljeni smo i jedva čekamo ponovni susret s ovim divnim timom.”

Mogućnost brendiranja

Za naše klijente možemo izbrendirati vesla sa nalepnicama, kacige sa personalizovanim nalepnicama i čamac sa ceradom banerom. Ovo je sjajan način da unesete dodatnu kreativnost i prepoznatljivost u vaše rafting iskustvo!

SAZNAJ VIŠE

Vaša avantura počinje ovde! Kontaktirajte nas i rezervišite svoj rafting doživljaj sa Discover Serbia!

REZERVIŠI

SNAGA ZAJEDNIČKE SARADNJE

Adrenalinski Team Building!

Priključite se nezaboravnom rafting iskustvu i ojačajte veze u Vašem timu dok zajedno savladavate brzake i gradite jedinstvene timsko-duhovne mostove. Prijavite svoju kompaniju i zaplovite ka uspešnijem timskom radu!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.