ZAJEDNO SA A1 ZA ZELENIJI VRTIĆ „LASTAVICA“

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, zajedno sa volonterima iz kompanije A1 Srbija, sproveli smo uspešnu akciju ozelenjavanja novobeogradskog vrtića „Lastavica“, u okviru naše inicijative Uredimo za decu.

Proveli smo nezaboravan dan sa volonterima i decom iz vrtića, sadeći čak 300 novih sadnica lovor višnje, što je rekordan broj u ovoj inicijativi. Mališani su sa entuzijazmom učestvovali u sadnji, a njihov osmeh i radost su dodatno ulepšali ovaj divan događaj.

Pored sadnje, za decu smo organizovali edukativne radionice ekologije i LEGO robotike, koju je realizovao Dečiji inovacioni centar. Kroz igru i zabavu, mališani su učili o održivom ponašanju i prirodi koja nas okružuje. Ove radionice su bile prilika da deca razviju ljubav prema nauci i ekologiji, dok su istovremeno učili važne lekcije o očuvanju životne sredine.

Ponosni smo na saradnju sa kompanijama i institucijama koje dele naše vrednosti i posvećenost očuvanju prirode. Radujemo se budućim zajedničkim ekološkim aktivnostima koje će doprineti zdravijoj budućnosti i zelenijoj životnoj sredini.

Zajedno možemo da rešimo ekološke probleme u dvorištima predškolskih i školskih ustanova. Pridružite se našoj inicijativi „Uredimo za decu“ i pomozite da stvorimo bolje uslove za naše najmlađe.

Hvala A1 Srbija na podršci i volonterima na trudu i posvećenosti. Zajedno činimo razliku!

FOTO REPORTAŽA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama