Uslovi Korišćenja

Uslovi korišćenja DiscoverSerbia.rs (“Web sajt”)

 1. Korisničko pravo
  Korišćenjem Web sajta, prihvatate i obavezujete se da ćete ga koristiti isključivo u skladu sa ovim Uslovima korišćenja i svim važećim zakonima i propisima. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima korišćenja, molimo vas da ne koristite Web sajt.
 2. Autorska prava i zaštita intelektualnog vlasništva
  Svi materijali na Web sajtu, uključujući tekst, slike, grafiku, zvuk i video sadržaj, su zaštićeni autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva. Nije dozvoljeno kopiranje, reprodukovanje, distribuiranje, prikazivanje, izvođenje, modifikovanje, objavljivanje, licenciranje, preprodavanje ili korišćenje bilo kog materijala sa Web sajta bez prethodnog pisanog odobrenja od strane DiscoverSerbia.rs ili odgovarajućeg vlasnika intelektualnog vlasništva.
 3. Linkovi na druge sajtove
  Web sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji nisu kontrolisani od strane DiscoverSerbia.rs. DiscoverSerbia.rs ne preuzima odgovornost za sadržaj ili politiku privatnosti tih sajtova i ne preporučuje ni ne podržava bilo koji proizvod ili uslugu koji se može pronaći na tim sajtovima. Korišćenjem bilo kog takvog sajta je na vaš rizik i mi ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve štete ili gubitke koji mogu nastati iz korišćenja takvog sajta.
 4. Izjava o odricanju od odgovornosti
  Web sajt se pruža “kako jeste” i DiscoverSerbia.rs ne daje nikakve izjave ili garancije u vezi sa tim, bilo u pogledu tačnosti, potpunosti ili tačnosti sadržaja Web sajta. DiscoverSerbia.rs ne snosi odgovornost za bilo kakve štete ili gubitke izazvane korišćenjem Web sajta.
 5. Izmene uslova korišćenja sajta
  Discover Serbia može izmeniti ove Uslove korišćenja u bilo koje vreme bez prethodne najave. Koristeći ovaj Web sajt, saglasni ste da se vezujete za trenutnu verziju ovih Uslova korišćenja.

January 22, 2023