Team Building

Team building je skup aktivnosti kojima se razvija saradnja, poboljšava komunikacija i prevazilaze problemi i prepreke unutar timova jedne kompanije, a sve u cilju postizanja zajedničkih ciljeva.

Za sve ljubitelje hedonizma i avanture pripremili smo Fruškogorsku avanturu! Vodimo vas na jednodnevni ili dvodnevni program, vi birate, a kombinujemo zabavne sportove na vodi uz kratke obilaske lokaliteta i degustaciju tradicionalnih gastronomskih proizvoda i vina ovog kraja.

cena po osobi

NA UPIT

Specijalna team building tura za ljubitelje netaknute prirode i izuetno atraktivnog provoda. Program realizujemo sa Zlatibora, planine koja svojim položajem i infrastrukturom pruža velike mogućnosti za oragnizaciju izuzetno atraktivnih team building tura.

cena po osobi

od 45€

Team building program namenjen istinskim zaljubljenicima u prirodu, koncipiran da u netaknutim delovima prirode pruži učesnicima komfor i pregršt zanimljivih sadržaja koje promovišu timski duh i zbližavaju učesnike.

cena po osobi

od 40€

Ako želite kombinaciju odmora i rekreacije uz pravi adrenalinski doživljaj, onda je Feel the adventure 2 pravi izbor za vas!

cena po osobi

od 30€

Za ljubitelje dobre zabave, timskih igara i adrenalina Feel the adventure je pravi izbor! U najlepšem delu Zapadne Srbije pružamo vam priliku da uživate u nestvarnoj prirodi, da se zabavite ali i da pobošljate timski duh i komunikaciju unutar kompanije.

cena po osobi

od 30€

Ovu pravu vodenu oazu sačinjava više jezera, a svako od njih pruža jedinstven doživljaj. Zato smo baš na ovom lokalitetu pripremili za vas brojne atraktivne sadržaje za boravak u prirodi.

cena po osobi

od 40€