Teambuilding – Feel the adventure

Program se realizuje iz Hotela Terme 36,6  –  Priboj

Polazak u ranim jutarnjim časovima, dolazak u Ribarsko selo oko 12h

Dan u prirodi- Ribarsko Selo na Potpećkom jezeru

Sledi program timskih igara u prirodi:

Edukativne:

 • Team Mozaik – Timska igra sa plastičnim čašama koja promoviše timski rad.
 • Team Biatlon – Timska igra motivisana čuvenom zimskom nordijskom disciplinom – učesnici pucaju iz vazdušne puške a zatim se oprobavaju u savladavanju prepreka.
 • Team movie – Tim ima zadatak da napravi kratak film. Na raspolaganju ima kameru i montažer

Važba promoviše pravilno postavljanje stategije, medjusobne saradnje kao i veština celog tima

 • Team teatar- Igra osmišljavanja pozorišnog komada. Tim ima zadatak da osmisli komad, odabere gardarobu i osmisli scenario
 • Team poster- Ekipe prave kopiju nekog od poznatih evropskih postera
 • Team fotosafari- Ekipe jedna drugoj daju zadatak sa ciljem da naprave identičnu fotografiju sa istog lokaliteta tražeći lokacije sa koje je fotografija napravljena.
 • Pronadji me eksplodiraću- Timovi imaju zadatak da pronadju sakrivenu „bombu“. Kada je pronadju imaju zadatak da je deaktiviraju. Deaktiviranje se vrši isključivo znanjem iz oblasti kojim se oni bave.
 • Team lančanica – Tim je povezan tako da svaka akcija izaziva reakciju
 • Forest ranger- Igra koja podseća na takmičenje motornih sekača. Timovi dobijaju zadatke i rekvizite drvoseča, zadatke rešavaju u medjusobnoj sardanji i interakciji
 • Viljem Tel- Igra osvajanja dvorca uz pomoć luka i strela, najpre veslanjem po jezeru a zatim pogodkom strelom potrebno je osvojiti dvorac.
 • Igre bez granica na vodi – ceo niz igara za koje ćemo koristiti rafting čamce, kajake, sup daske, dva motorna čamca i ponton jezera.

Večera u hotelu Terme 36,6

Doručak u hotelu Terme 36,6

Spremanje i polazak na rafting, ruta: Brodarevo – Velika Župa

Ovaj deo Lima je najlepši u letnjem periodu na izuzetno malom vodostaju. Ruta je duga 15 km i polazi od rafting kampa „Brodvej“, i kroz Brodarevsku dolinu ulazi u donji kanjon  pri čijem donjem delu se nalaze tri izuzetno zanimljiva buka sa najpoznatijim bukom  “Strugovi”, na kome je održan evropski kup i državno prvenstvo u raftingu. Pored adrenalinskog doživljaja, moći ćete da  uživate u razgledanju fascinantnih krajolika koje nudi dolina Lima kao i ušće Sopotnice na kome ćemo pristati i napraviti „Easy canyoning“, za sve one koji izraze želju da probaju ovu extremnu disciplinu. Rutaje izuzeno atraktivana sa mnoštvom prelepih mesta za kupanje.

Nakon raftinga opcioni ručak, sa specijalnim organskim VoLim proizvodima koji dolaze direktno iz proizvodnje koja se nalazi na 200 metara od cilja raftinga.

Nakon ručka opciono predlažemo da  posetite okolne znamenitosti poput Kumanice, Sopotnice, Kamene Gore i Manastira Mileševa.

Doručak u  hotelu Terme 36,6

Spremanje za krstarenje Uvcem, napuštanje hotela

Meandri Uvca

-Dolazak na Uvačko jezero, odakle se kreće na jedinstvenu plovidbu čuvenim meandrima Uvca. Plovidba specijalnim rezervatom prirode Uvac, pružiće Vam priliku da vidite Beloglave supove (orlove koji krase grb Srbije još iz doba Nemanjića).  Ova plovidba, pored činjenice da ćete biti u neposrednoj blizini Beloglavih Supova, omogućiće Vam da plovite kroz meandre Uvca i  uživate u veličanstvenoj prirodi, kao i da vidite niz atrakcija poput starog mosta na Žvalama (koji predstavlja deo starog puta Carigrad-Dubrovnik, tzv. “put soli”) i zidina vojne karaule “Klek” iz XIII veka. Posebnu atrakciju predstavlja obilazak Ledene pećine (600m), koja se nalazi na kraju ove rute. Opciono možemo organizovati pešačku turu do vidikovca “Molitva” ili vidikovca “Rasoka”, mesta sa kojih se pruža fenomenalan pogled na meander Uvca.

cena po osobi

od 18 000 din

Hotel Terme 36,6 + program

U cenu je uključeno

Dva polupansiona u hotelu, Rafting Limom, Učešće na Uvačkoj Eko Regati, Dan u prirodi – Ribarsko Selo( kompletan program), Boravišna taksa, Usluga vodiča

U cenu NIJE uključeno

Ručkovi u prirodi , Doplata od 2.400 dinara za jednokrevetnu sobu, Prevoz

OSTALI

PAKETI

Pogledajte ostale pakete iz iste kategorije

Specijalna team building tura za ljubitelje netaknute prirode i izuetno atraktivnog provoda. Program realizujemo sa Zlatibora, planine koja svojim položajem i infrastrukturom pruža velike mogućnosti za oragnizaciju izuzetno atraktivnih team building tura.

cena po osobi

od 18.000 din

Team building program namenjen istinskim zaljubljenicima u prirodu, koncipiran da u netaknutim delovima prirode pruži učesnicima komfor i pregršt zanimljivih sadržaja koje promovišu timski duh i zbližavaju učesnike.

cena po osobi

od 18.000 din

Ovu pravu vodenu oazu sačinjava više jezera a svako od njih pruža posebane sadržaje i jedinstven doživljaj

cena po osobi

2000-4000 din

Španskih boraca 36a, 11000 Beograd
info@discoverserbia.rs

Online upit za: Teambuilding – Feel the adventure