Premium team building Zlatibor

Specijalna team building tura za ljubitelje netaknute prirode i izuetno atraktivnog provoda. Program realizujemo sa Zlatibora, planine koja svojim položajem i infrastrukturom pruža velike mogućnosti za oragnizaciju izuzetno atraktivnih team building tura.

Sadržaje koje Vam nudimo su naš predlog aktivnosti, a finalnu verziju Vašeg team bildinga ćemo kreirati zajedničkim radom. Naši iskusni vodiči Vam stoje na raspolaganju kako bi napravili program po Vašoj želji.

Dan 1. – Dan na Jokinom vrelu

Polazak na Zlatibor u ranim jutarnjim časovima. Dolazak na Jokino vrelo nadomak Zlatibora, svečani ručak a zatim program animacije uz mnoštvo sadržaja kao što su takmičenje timova u pecanju, timske igre na kopnu i timske igre na vodi „SUP daske i kajaci. Dolazak u izabrani smeštaj, večera, noćenje.

 

Dan 2. – Rafting Drinom

Nakon doručka u hotelu krećemo na rafting Drinom na relaciji od „HE Bajina Bašta do „kućice na steni“. Plovimo profesionalnim rafting čamcima konstruisanim  za takmičenje u raftingu, kroz najatraktivniji i najživopisniji  deo. Najbolji „Advance“ rafting čamci će svojim karakteristikama omogućiti da na ovom mirnom delu Drine ipak osetite adrenalin, ali će vam pružti i maksimalnu bezbednost i komfor za fotosafari  i ostale aktivnosti. Na ovoj rafting ruti ćete moći da zastanete ispod vodopada rečice Vrelo i fotografišete se iz nestvarne perspektive, da dodjete do kuće na steni i potražite kopita čuvenog Markovog Šarca u steni koji mu je, kako predanje kaže, pomogao da preskoči Drinu, a da se ne pokvasi.

Nakon raftinga povratak u smeštaj. Svečana večera uz muziku u hotelu. Noćenje.

 

Dan 3.  – Povidba Perućcem

Razduživanje soba do 10h.

Nakon doručka u hotelu krećemo na još jedan dan izuzetne avanture.

Povidba Perućcem – Kanjon Drine na ruti Višegrad- Perućac može se nazvati pravom prirodnom oazom. Plovidbu ovom rutom možemo nazvati pravom privilegijom, a mi smo za Vas spremili varijantu aktivne plovidbe katamaranom okruženim čamcima. Katamaran će na par odabranih mesta zastati pa ćete na tim mestima imati priliku da se okupate. Tokom plovidbe moći ćete da uživate u prekrasnim prizorima i predivnim pejzažima Nacionalnog parka Tara.

Naša preporuka je smeštaj u hotelu Palisad – Hotel je idealan za organizaciju team building tura pre svega zbog velikog broja soba različite strukture, velikog broja kongresnih sala, restorana koji ima opciju deljenja sale tako da u svakom trenutku možete biti fizički odvojeni od ostalih gostiju hotela. Takođe, postoji mogućnost organizacije izuzetno popularane svečane večere sa “muzikom uživo”. Blizina sportskih terena i veliki parking su neke od komparativnih prednosti ovog hotela.

 

Program možemo ogranizovati sa jednim ili dva noćenja, sa dva ili tri dana aktivnosti. Naša preporuka je dva noćenja sa 3 dana aktivnosti, pa će program biti tako koncipiran, a Vi naravno imate mogućnost  da skratite ili produžite program shodno Vašim potrebama.

 

https://g.page/Hotel-Palisad-Zlatibor?share

cena po osobi

od 45€

U cenu je uključeno

U cenu je uključeno:
Dva polupansiona u hotelu Palisad
Svečana Večera u Palisadu
Rafting Drinom
Plovidba Perućcem
Kompletan program sa ručkom na Jokinom vrelu
Boravišna taksa
Usluga vodiča

U cenu NIJE uključeno

U cenu nije uključeno:
Doplata od 2.400 dinara za jednokrevetnu sobu
Prevoz

OSTALI

PAKETI

Pogledajte ostale pakete iz iste kategorije

Za sve ljubitelje hedonizma i avanture pripremili smo Fruškogorsku avanturu! Vodimo vas na jednodnevni ili dvodnevni program, vi birate, a kombinujemo zabavne sportove na vodi uz kratke obilaske lokaliteta i degustaciju tradicionalnih gastronomskih proizvoda i vina ovog kraja.

cena po osobi

NA UPIT

Team building program namenjen istinskim zaljubljenicima u prirodu, koncipiran da u netaknutim delovima prirode pruži učesnicima komfor i pregršt zanimljivih sadržaja koje promovišu timski duh i zbližavaju učesnike.

cena po osobi

od 40€

Ako želite kombinaciju odmora i rekreacije uz pravi adrenalinski doživljaj, onda je Feel the adventure 2 pravi izbor za vas!

cena po osobi

od 30€

Za ljubitelje dobre zabave, timskih igara i adrenalina Feel the adventure je pravi izbor! U najlepšem delu Zapadne Srbije pružamo vam priliku da uživate u nestvarnoj prirodi, da se zabavite ali i da pobošljate timski duh i komunikaciju unutar kompanije.

cena po osobi

od 30€

Ovu pravu vodenu oazu sačinjava više jezera, a svako od njih pruža jedinstven doživljaj. Zato smo baš na ovom lokalitetu pripremili za vas brojne atraktivne sadržaje za boravak u prirodi.

cena po osobi

od 40€

Španskih boraca 36a, 11000 Beograd
info@discoverserbia.rs

Online upit za: Premium team building Zlatibor