Paraglajding na Zlatiboru

Neverovatan nalet adrenalina pre samog poletanja i neopisiv osećaj slobode nakon što se tvoja stopala odvoje od podloge, učiniće ovu avanturu iskustvom koje se pamti celog života

Tandem paraglajding ti nudi ostvarenje dečijeg sna. Najjednostavniji i najlepši način letenja čeka te na Zlatiboru, zapravo na najvišoj tački grebena Čigote (1422nmv). Neverovatan nalet adrenalina pre samog poletanja i neopisiv osećaj slobode nakon što se tvoja stopala odvoje od podloge, učiniće ovu avanturu iskustvom koje se pamti celog života.

Preletećeš vrh Čigote – zamisli samo tu Zlatiborsku panoramu. Uživaćeš u pogledu na zelene pašnjake i šume, životinje koje mirno pasu, potoke i vrhove koji se prostiru ispred tebe, između ostalih i Durmitor u Crnoj Gori.

Ovo je ono pravo odvajanje od svakodnevnice koje svi tako silno priželjkujemo na odmoru, i potpuno novo iskustvo za prave avanturiste.

Napravi spektakl od svog ovogodišnjeg odmora i iskusi zlatiborsku paraglajding avanturu.

Plan izleta:

  • Dolazak na mesto poletanja sopstvenim prevozom
  • Safety briefing i instrukcije za let
  • Poletanje
  • Vraćanje na početnu tačku
  • Kraj izleta

Let u trajanju od 10-15 minuta (Trajanje leta je podložno promenama zbog vremenskih uslova. Vaš pilot će se uvek truditi da letite što je duže moguće, a u zavisnosti od vašeg raspoloženja )

Dodatni saveti:

  •  Poželjno je da za paraglajding obučete pantalone ili trenerku, duge rukave, tanku jaknu ili vetrovku i sportske patike.
  • Za tandem paraglajding nije potrebno nikakvo predhodno iskustvo i svima je dostupno, dovoljno je samo da potrčite par koraka pre nego što osetimo slobodu letenja.
  • Pošto ova aktivnost zavisi od vremenskih uslova, može se desiti da vaša avantura bude pomerena ili odložena zbog zajedničke bezbednosti

cena po osobi

od 8200 din

U cenu je uključeno

Oprema neophodna za let, Osiguranje tokom tandem leta, Video i foto materijal leta, Iskusni vodič

U cenu NIJE uključeno

Ručak u prirodi, Prevoz do mesta poletanja

OSTALI

PAKETI

Pogledajte ostale pakete iz iste kategorije

Trenutno nema prikaza.

Španskih boraca 36a, 11000 Beograd
info@discoverserbia.rs

Online upit za: Paraglajding na Zlatiboru