POSTANITE DEO

POZITIVNE PROMENE!

Zajedno možemo kreirati svet u kojem želimo živeti. Vaša inicijativa i naša strast čine savršen tim.

POŠUMIMO SRBIJU

Zajedno kreirajmo zdravije okruženje za buduće generacije. Svako drvo koje zasadimo čini razliku. Pridružite se ovoj vitalnoj inicijativi i doprinesite obnovi prirodnih resursa naše zemlje.

PRIKLJUČI SE

OČISTIMO REKE

Čuvajmo prirodne lepote naših reka. Svaka akcija čišćenja donosi promenu. Budite deo rešenja i zajedno kreirajmo zdraviju Srbiju.

AKTIVIRAJ SE

UREDI ZA DECU

Deca zaslužuju inspirativne prostore. Uz vašu pomoć, možemo ih stvoriti. Pridružite se i doprinesite osmesima naših najmlađih.

Budite Inspiracija

AKCIJE ČIŠĆENJA

Uz svaku ruku koja se pridruži, svaki komad otpada koji se pokupi, korak smo bliže čistijoj i zdravijoj prirodi. Pridružite se našim akcijama čišćenja i zajedno kreirajmo bolju budućnost za Srbiju.

Stvorimo Promenu

ZAJEDNO KA
NOVIM HORIZONTIMA

Spojite se sa kolegama i voljenima kroz niz inovativnih i opuštajućih aktivnosti koje će osvežiti vaš duh i ojačati međusobne veze.

ŠUMSKI WELLNESS

SAZNAJ VIŠE

FAMILY DAY

SAZNAJ VIŠE

LEGO TEAM BUILDING

SAZNAJ VIŠE

Naši Prijatelji u Promeni!

Drugi o nama

Upoznajte se sa mišljenjima i utiscima koji oblikuju našu reputaciju. Pročitajte i pogledajte zašto smo izvor inspiracije!

DETALJNIJE..

Podkast

Slušajte razgovore koji vas vode kroz svet inovacija, društvene odgovornosti i zajedničkih vrednosti koje nas sve povezuju.

DETALJNIJE..

DISCOVER AKTUELNOSTI

Pridružite se našoj misiji

Bilo da je u pitanju team building aktivnost koja će unaprediti vaš tim, ili naša posvećenost eko inicijativama koje čine razliku, imamo mnogo toga da podelimo. Sa nama, učenje i zabava idu ruku pod ruku sa očuvanjem naše prelepe planete.

PRIKLJUČI SE

Snaga Zajedničke Saradnje

Povežimo se!

Želite da se pridružite našim akcijama? Naš tim vas s nestrpljenjem očekuje. Javite se i budite deo promene koju pravimo.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.