Ekološki planetarijum

Svesni smo da moderni život nije isto što i kvalitetan, zdrav život. Živi se brzo, tehnologija napreduje, hrana se više ne uzgaja na prirodnoj, nezagađenoj zemlji već se koriste brojna đubriva i pesticidi. Svaki čovek ima odgovornost da vodi računa o tome kako utiče na svoju okolinu, stoga je jako važno obrazovanje, informisanje i jačanje svesti o svim negativnim uticajima na životnu sredinu ali i koje su metode kojima možemo smanjiti zagađenje na globalnom nivou.

I ovog puta za naše najmlađe pripremili smo zanimljiv i edukativan sadržaj na Adi Ciganliji.

Očekuju vas:

  • 3 edukativne radionice o zaštiti životne sredine,
  • 3 radionice na kojima će deca kroz crtanje i kreativno stvaralaštvo dati odgovor na koji način možemo da odgovorimo na tri aktuelne teme: klimatske promene, unapređenje zaštite životne sredine i recikliranje otpada
  • Akcija čišćenja- Ada Ciganlija je lokacija na kojoj boravi mnogo posetilaca. U akciji čišćenja potrudićemo se da prikupimo otpad na odabranim lokacijama i učiniti ih besprekorno čistim.
  • Eko festival će imati ceo niz aktivnosti – STEAM radionice (učenje kroz igru), podelićemo 2000 sadnica uz stručnu radionicu o tehnici pravilne sadnje i o značaju pošumljavanja.
  • Ekološka predstava za decu „Alhemičar“

Detaljna satnica uskoro.

cena po osobi

REALIZOVAĆE SE

U cenu je uključeno

U cenu NIJE uključeno

OSTALI

PAKETI

Pogledajte ostale pakete iz iste kategorije

U postkovid vremenu traži se što više sadržaja koji relaksiraju i opuštaju ljude pa smo svedoci velikog broja koncerata i manifestacija. Međutim u ovom vremenu se najmanje obraća pažnja na decu pa su događaji za mališane svedeni na minimum. Smatramo da su deca u ovom stresnom vremenu pretrpela i najveće pritiske pa smo odlučili da organizujemo manifestaciju za njih.

cena po osobi

REALIZOVAĆE SE

Akcija “Dan za Ciciban” je osmišljena da reši ekološke probleme u okolini vrtića i na taj način deci vrtića pomognemo da spoznaju neki lepši svet.

cena po osobi

REALIZOVAĆE SE

Španskih boraca 36a, 11000 Beograd
info@discoverserbia.rs

Online upit za: Ekološki planetarijum