Eko Stem avantura

Program namenjen za rekreativniu nastavu, vrtiće i roditelje sa dcom, baziran na STEM sistemu učenja izazovu i avanturi, na kome će mališani kroz avanturističke radionice provesti nezaboravne trenutke.

Program namenjen za rekreativniu nastavu, vrtiće i roditelje sa dcom, baziran na STEM sistemu učenja izazovu i avanturi, na kome će mališani kroz avanturističke radionice provesti nezaboravne trenutke.Program realizujemo u Barandi na samo 40 minuta vožnje od Beograda.

Cena po detetu 3.500 dinara, drugo dete iste porodice 20% popusta, treće dete iste porodice 30% popusta.

Deca oblače specijalne lopte (1.5m u prečniku) i kroz razne igrice se međusobno takmiče. Babl igrice povoljno utiču na kordinaciju deteta, a ujedno će mališani doživeti pravu zabavu. Sve igre su osmišljene tako da budu bezbedne.

Air soft je aktivnost koja u poslednje vreme osvaja u potpunosti dečiju radoznalost. Aktivnost koja deci omogućava da gađaju nepokretne mete iz replika pušaka na električni pogon. Nema prave municije i sve je potpuno bezbedno. Deca savladavju poligone spretnosti kako bi došli do mesta odakle treba da pogode određene mete. Osim spretnosti ova disciplina razvija koncentraciju i pažnju, što je jako bitno za taj uzrast.

Sistem pametnog učenja kroz igru koji je razvila kompanija Lego. Deca od Lego kockica sa mikro kontrolerima po Lego uputstvu sklapaju Žabu, Delfina, Pticu ili neku drugu životinju a onda napravljenu igračku programiraju da izvršava odredjne zadatke (kreće se, govori, pomera prepreke.STEM edukacija kroz igru uvodi decu u svet matematike, programiranja pa čak i u osnove statike, dinamike i ostalih naučnih disciplina. Lego robotika podstiče timski rad, koncentraciju, kreativnost i maštu.

Disciplina koja mališane odvodi u vreme Robin huda. Kao i u svim SMART aktivnostima, stavljen je akcenat na bezbednost učenika
tako da učenici jedan po jedan ispaljuju strele pri tom pokušavajući da pogode što veći broj krugova.

Dok su deca na radionicama roditelji će imati mnoštvo sadržaja i moći će da se posvete sebi.
• Bird watching
• Pecanje
• Biciklizam
• Vožnja kajacima
• Kupanje u jezeru
• Vožnja SUP daski

cena po osobi

4500 din

Cena po detetu 3.500 dinara, drugo dete iste porodice 20% popusta, treće dete iste porodice 30% popusta.

U cenu je uključeno

Dva časa Lego robotike, Babl igrice, Air soft poligon, Streličarstvo, Dve večere u hotelu, Ručak u prirodi

U cenu NIJE uključeno

Popust za drugo dete porodice 20 %, Popust za treće dete porodice 30 %, Najam Sup Daski za roditelje, najam kajaka za roditelje, Karta za pecanje za roditelje, Najam Bicikala za roditelje

OSTALI

PAKETI

Pogledajte ostale pakete iz iste kategorije

Program namenjen za za decu koja su na raspustu, 5-9 godina i 10-14 godina. Kampovi se održavaju na dve lokacije u Beogradu, na adresi Cara Lazara 5-7 (Stari Grad) i Španskih Boraca 36a (Novi Beograd).

cena po osobi

21 900 din

Španskih boraca 36a, 11000 Beograd
info@discoverserbia.rs

Online upit za: Eko Stem avantura