Da Dunav ostane plav

Čišćenje Dunava na potezu Belegiš – Novi Banovci 23.07.2022. Akcija čišćenja desne obale Dunava na potezu od Belegiša do Banovaca i rečnog peščanog ostrva u Belegišu. Sadnja stabala crne jove i vrbe na pogodnim mestima duž obale.

Još jedna od zanimljivih akcija očuvanja životne sredine je pred nama!

Ovog puta vas vodimo u Belegiš, sa idejom da očistimo desnu obalu reke Dunav na potezu Belegiš-Novi Banovci ali i da zajedno posadimo stabla crne jove i vrbe.

  • Polazak autobusa iz Beograda u 07:00h sa parkinga Sava Centra
  • Doručak 07:30 – 08:00 u restoranu Pustolov u Banovcima 08:00-12:00 prvi deo akcija čišćenja plaže u Banovcima (katamaran – čamci)
  • Ručak 12:00 -13:00 u restoranu Pustolov u Banovcima
  • 13:00 Autobus će prevesti deo tima koji u 13h završava akciju do parkinga Sava centra, a drugi deo tima koji nastavlja akciju prevešće do plaže Belegiš.
  • 13:00 -16:00 – Akcija čišćenja plaže u Belegišu Prelazak katamaranima na ostrvo u Belegišu. Akcija čišćenja ostrva
  • 16:00 – 17:00 Povratak do restorana Pustolov po sopstvenom izboru (autobusom, katamaranom, čamcima SUP daskama – kajacima)
  • 17:00 povratak autobusa za Beograd

cena po osobi

U cenu je uključeno

U cenu NIJE uključeno

OSTALI

PAKETI

Pogledajte ostale pakete iz iste kategorije

Još jedna uspešno realizovana akcija pošumljavanja je iza nas! 5000 sadnica i vredne ruke naših zaposlenih u IT kompanijama doprineli su ozelenjavanju lepe Barande.

cena po osobi

REALIZOVANO

Na Zlatiboru je u toku prvomajskih praznika uspešno završena prva faza akcije  “Zasadi bor za lepši Zlatibor”. U ovoj akciji je u podnožju skijališta Tornik posađeno čak 10.000 sadnica crnog bora.

cena po osobi

REALIZOVANO

Ekološka akcija, pošumljavanje – uspostavljanje vetrozaštitnog pojasa, uspostavljanje lokacije za zaštitu ptica i formiranje njihovih gnezda.

cena po osobi

REALIZOVANO

Ekološka akcija, pošumljavanje šumskog zemljišta na kome je do 2016. godine bila kvalitetna borova šuma. U 2016. godini izuzetno snažan tornado je “počupao stabla” pa sada na ovom mestu postoje samo pojedinačna stabla bora.

cena po osobi

REALIZOVANO

Ekološka akcija, pošumljavanje – uspostavljanje arboretuma na obali filmskog jezera u Barandi

cena po osobi

REALIZOVANO

Ekološko sportska akcija na delu Lima od Priboja do Ušća Uvca.

cena po osobi

REALIZOVANO

Španskih boraca 36a, 11000 Beograd
info@discoverserbia.rs

Online upit za: Da Dunav ostane plav