Započeto veliko pošumljavanje na Zlatiboru

Danas je započeta akcija pošumljavanja na Zlatiboru u organizaciji udruženja  Discover Serbia u saradnji sa hotelom Palisad.

Planirano je da tokom dva dana, 15. i 16.04.  na odabranoj lokaciji na Zlatiboru grupa od 200 volontera, zaposlenih u IT kompanija-ma, zasadi neverovatnih 10.000 sadnica.

Kao i do sada, na početku akcije eksperti su održali uvodno predavanje o značaju obnavljanje šuma i ispravnom načinu sadnje.

Predivan dan na Zlatiboru dodatno je doprineo atmosferi.  Veseli i raspoloženi volonteri IT-jevci ističu da na ovaj način, osim što doprinose očuvanju životne sredine, odmaraju od užurbanog gradskog života i da su im ovakve akcije omiljene jer se tokom njih osećaju posebno korisno i zadovoljno.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

OSTALI

ČLANCI

Predstavljen IPA projekat CULT Bike Route

Projekat CULT Bike Route koji realizuju Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore, NVO Discover Serbia iz Priboja i Studentska organizacija Saobraćajnog fakulteta iz Beograda, u okviru Instrumenta za…

Blagodeti šumske medicine

Naučno dokazane blagodeti šumske medicine su: ● Stimulisanje imunog sistema ● Smanjenje krvnog pritiska ● Bolja kontrola stresa ● Poboljšanje raspoloženja ● Povećana sposobnost koncentracije, čak i kod dece sa…

Španskih boraca 36a, 11000 Beograd
info@discoverserbia.rs