Beloglavi sup – Team building

Team building program namenjen istinskim zaljubljenicima u prirodu, koncipiran da u netaknutim delovima prirode pruži učesnicima komfor i pregršt zanimljivih sadržaja koje promovišu timski duh i zbližavaju učesnike.

Zlatarski plato je lokalitet izuzetnih vrednosti, vazdušna banja u kojoj turisti usled kiseoničkog optimuma stres i nervozu odbacuju nakon pola sata boravka na ovoj planini. Upravo ova činjenica predstavlja jako dobar motiv za izbor ove lokacije za organizaciju team building programa, jer učesnici opijeni Zlatarskim vazduhom u dobrom raspoloženju podižu medjuljudske odnose na najviši nivo što je jako bitno za svaku firmu. Sam sadržaj ovog programa je osmišljen tako da pojedincu pruži potpuno uživanje i stapanje sa prirodom u trenucima provedenim u meandrima i dinamičnim društvenim akcijama u kolektivnim sportovima na Vodenoj poljani.

Dan 1. dan na Jokinom vrelu

Polazak na Zlatar u ranim jutarnjim časovoma. Dolazak na Jokino vrelo nadomak Zlatibora, svečani ručak zatim program animacije uz mnoštvo sadržaja, kao što su takmičenje timova u pecanju, timske igre na kopnu i timske igre na vodi, „SUP daske i kajaci. Dolazak u izabrani smeštaj, večera, noćenje.

Dan 2. Team games na Vodenoj poljani

U podnožju najvišeg vrha Zlatara, Velike krševe (1625mnv) nalazi se visoravan“Vodena poljana”. Na ovom mestu okruženom parkom prirode Ivlje nalazi se Šumarska kuća i crkva brvnara kao i velika livada idealna za organizaciju rekreativnih aktivnosti.
Naši animatori učiniće da Vaš dan proveden na ovom mestu ostane dugo u sećanju svih učesnika.
Nakon obilaska crkve i Šumarske kuće startujemo sa programom Team games.
Ovaj program sažima tradicionalne sportove, timske discipline i “šumske discipline”.

Tradicionalni sportovi:
(fudbal, odbojka, navlačenje konopca, nogotenis, stonitenis).

Timske igre:
• Team Mozaik – Timska igra sa plastičnim čašama koja promoviše timski rad.
• Team Biatlon – Timska igra motivisana čuvenom zimskom nordijskom disciplinom – učesnici pucaju iz vazdušne puške a zatim da se oprobavaju u savladavanju prepreka.
• Team movie – Tim ima zadatak da napravi kratki film. Na raspolaganju ima kameru i montažera.
Promoviše se pravilno postavljanje stategije, medjusobne saradnje kao i veština celog tima.
• Team teatar- Igra osmišljavanja pozorišnog komada. Tim ima zadatak da osmisli komad, odabere garderobu i osmisli scenario
• Team poster- Ekipe prave kopiju nekog od poznatih evropskih postera
• Team fotosafari- Ekipe jedna drugoj daju zadatak sa ciljem da naprave identičnu fotografiju sa istog lokaliteta tražeći lokaciju sa koje je fotografija napravljena.
• Pronadji me eksplodiraću- Timovi imaju zadatak da pronadju sakrivenu „bombu“. Kada je pronadju imaju zadatak da je deaktiviraju. Deaktiviranje se vrši isključivo znanjem iz oblasti kojim se oni bave.
• Team lančanica – Tim je povezan tako da svaka akcija izaziva reakciju.
• Forest ranger- Igra koja podseća na takmičenje motornih sekača.Timovi dobijaju zadatke i rekvizite drvoseča, zadatke rešavaju u medjusobnoj saradnji
• Viljem Tel- Igra osvajanja dvorca uz pomoć luka i strela najpre veslanjem po jezeru a zatim pogotkom strelom potrebno je osvojiti dvorac.

Šumarske igre:
Orjentiring, sakupljanje lekovitog bilja, sakupljanje pečuraka, determinacija biljaka ovog kraja.
Objekat JP Srbijašume, Šumarska kuća“Vodena poljana”ima komforan restoran koji može da primi do 150 gostiju sa izuzetno bogatom tradicionalnom kuhinjom. Ručak u ovom restoranu je opcionog karaktera a naša preporuka je da to bude nakon tradicionalnihs portova.
Nakon dana na“Vodenoj poljani”sledi povratak u hotel večera, noćenje.

Dan 3: Meandri Uvca
-Nakon doručka u hotelu polazak na Zlatarsko jezero odakle se kreće na jedinstvenu plovidbu jezerom koje je postalo sinonim za prirodu Srbije. Plovidba specijalnim rezervatom prirode Uvac pružiće Vam priliku da vidite Beloglave supove (orlove koji krase grb Srbije još iz doba Nemanjića). Ova plovidba, pored činjenice da ćete biti u neposrednoj blizini Beloglavih supova, pružićeVam priliku da plovite kroz meander Uvca i uživate u veličanstvenoj prirodi kao i nizu atrakcija poput starog mosta na Žvalama (koji predstavlja deo starog puta Carigrad-Dubrovnik, tzv. “put soli”) i zidina vojne karaule “Klek” iz 13.veka. Posebnu atrakciju predstavlja obilazak Ledene pećine (600m), koja se nalazi na kraju ove rute. Opciono možemo organizovati pešačku turu do vidikovca “Molitva” ili vidikovca “Rasoka” mesta sa kojih se pruža fenomenalan pogled na meandre Uvca.

https://goo.gl/maps/A6UDrtEC8TLVrqzS8

cena po osobi

od 40€

U cenu je uključeno

U cenu je uključeno:
Dva polupansiona u hotelu na Zlataru
Team games “Vodena poljana”
Plovidba Zlatarskim jezerom
Kompletan program sa ručkom na Jokinom vrelu
Boravišna taksa
Usluga vodiča

U cenu NIJE uključeno

U cenu nije uključeno:
Doplata od 2.400 dinara za jednokrevetnu sobu
Ručak na Vodenoj poljani
Prevoz

OSTALI

PAKETI

Pogledajte ostale pakete iz iste kategorije

Za sve ljubitelje hedonizma i avanture pripremili smo Fruškogorsku avanturu! Vodimo vas na jednodnevni ili dvodnevni program, vi birate, a kombinujemo zabavne sportove na vodi uz kratke obilaske lokaliteta i degustaciju tradicionalnih gastronomskih proizvoda i vina ovog kraja.

cena po osobi

NA UPIT

Specijalna team building tura za ljubitelje netaknute prirode i izuetno atraktivnog provoda. Program realizujemo sa Zlatibora, planine koja svojim položajem i infrastrukturom pruža velike mogućnosti za oragnizaciju izuzetno atraktivnih team building tura.

cena po osobi

od 45€

Ako želite kombinaciju odmora i rekreacije uz pravi adrenalinski doživljaj, onda je Feel the adventure 2 pravi izbor za vas!

cena po osobi

od 30€

Za ljubitelje dobre zabave, timskih igara i adrenalina Feel the adventure je pravi izbor! U najlepšem delu Zapadne Srbije pružamo vam priliku da uživate u nestvarnoj prirodi, da se zabavite ali i da pobošljate timski duh i komunikaciju unutar kompanije.

cena po osobi

od 30€

Ovu pravu vodenu oazu sačinjava više jezera, a svako od njih pruža jedinstven doživljaj. Zato smo baš na ovom lokalitetu pripremili za vas brojne atraktivne sadržaje za boravak u prirodi.

cena po osobi

od 40€

Španskih boraca 36a, 11000 Beograd
info@discoverserbia.rs

Online upit za: Beloglavi sup – Team building