EKO FAMILY DAY SA YANDEXOM U KOVILJSKOM RITU

Prošlog vikenda smo organizovali Family Day za zaposlene iz kompanije Yandex i njihove mališane!

Više od 150 volontera i volonterki je tokom trajanja akcije sakupilo 50 džakova otpada sa priobalja i teže dostupnog dela u Koviljskom delu rezervata. Najveći doprinos volonteri su dali prilikom čišćenja kanala od granja i naplavina uz stari tok Dunava, sa ciljem stvaranja boljih stanišnih uslova za prisutni biodiverzitet. Sve to ne bismo uspeli bez učešća naše Eko flote, koju podržava naš eko partner Ekostar Pak.

Takođe tog dana, izrađeno je i postavljeno devet gnezda od vrbovog pruća za smuđa u okviru ostrva Šlajz.

Da ceo događaj ima trajno obrazovni karakter za prisutnu decu, pobrinuo se Dečiji inovacioni centar, koji je mališanima na LEGO radionici kroz čari robotike objasnio kako funkcioniše reciklaža, dok je sertifikovani WWF edukator zajedno sa decom i roditeljima istraživao tajne ekologije.

Zajedno sa kompanijama koje dele našu strast i svest o važnosti ovakvih inicijativa, nastavljamo da sprovodimo aktivnosti koje doprinose zdravijoj životnoj sredini za sve nas.

FOTO REPORTAŽA

Osvežite Vašu Poslovnu Svest

Pozivamo sve odgovorne kompanije da se pridruže našem naporu za očuvanje prirode i podrže ekološke akcije koje sprovodimo. Vaša angažovanost može da donese značajne pozitivne promene našem okruženju i planeti kao celini.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    Inspirišite Se Ekološkim Pričama i Idejama