SVA PUTOVANJA

SALE

VoLim ekspedicija

Nezaboravna avantura na vodi. Rafting, regata jezerom, kanjoning , igre bez granica, uz dodatne aktivnosti u prirodi,...

OD 45

EUR

PROČITAJ VIŠE

SALE

Vikend rada na sebi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ut efficitur ante. Donec dapibus dictum scelerisque. Maecenas semper erat et justo porta auctor nec lobortis elit.

109

EUR

PROČITAJ VIŠE

Rafting Tarom

Potpuno stapanje sa prirodom, dok budete splavarili atraktivnim kanjonom Tare ili plovili prelepim meandrima Drine, relaksiraće Vaš um i telo.

Sopotnica

Ukoliko boravite na Zltiboru, Zlataru, Tari, ili ste u prolazu ka Crnoj Gori, ili jednostavno želite jedan ispunjen i drugačiji dan, iskoristite priliku i posetite Sopotnicu.

Zapadna Srbija

Uživajte u tadicionalnoj hrani, prelepoj prirodi, blagotvornom dejstvu spa tretmana, opuštajućoj vožnji jezerom, a dozu avanture osetite u pešačkim turama i obilasku Ledene pećine.

Alpinizam

Ukoliko želite da vidite i na jedan drugačiji način doživite manje pristupačne i ne tako poznate predele Srbije, a uz to probate i naučite nešto novo, alpinistički izlet je pravo rešenje za vas.

Paraglajding

U cilju ispunjenja Vaših sve većih apetita u vidu ispunjenog turističkog dana, nudimo Vam paraglajding avanturu koju nećete zaboraviti.

Total raft

Program je idealan za sve ljubitelje prirode i adrenalinske zavisnike. Bekstvo iz civilizacije u divlje i netaknute predele. Rafting rekama Lim i Tara, sve u jednom aranžmanu, nude nezaboravan doživljaj.

Pribojska banja

Ukoliko tražite mesto za lečenje, odmor, rekreaciju, uz mogućnost organizovanja svakodnevnih obilazaka ovog dela Srbije, kao i susednih BiH i Crne Gore, Pribojska banja je pravo mesto za Vas.

SALE

Rafting Limom

Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu.

© Discover Serbia 2016

Turističko udruženje sa