PARAGLAJDING

Zlatibor

DSC05948

Ljudska želja za letenjem datira od davnina. Osećaj slobode i nezavisnosti, neverovatan pogled i erupcija adrenalina su nešto što ćete neizostavno doživeti ukoliko se odvažite na ovakvu avanturu.

 

Najbolji način koji vam sve to može omogućiti je paraglajding. Ovaj sport se intezivno razvija i širi i počinje da zauzima zavidno mesto sportskom vazduhoplovstvu i outdoor aktivnostima. Sve što je vama potrebno da uživate na ovaj način je želja za avanturom i malo slobodnog vremena.

 

Jednoj od najlepših i najpoznatijih planina Srbije, Zlatibor, je mesto gde možete doživeti nezaboravno iskustvo letenja i uživati u prelepom pogledu koji ostavlja bez daha.

 

Mesto poletanja je litica na Čigoti, smeštena na 1422 mnv. Sa ovog mesta mogu se videti Zlatibor, vrhovi Tare, Ovčar, Kablar,…

 

Profesionalci u ovom sportu pomoći će vam da se opustite i uživate na najbolji mogući način u pogledu na predele koji oduzimaju dah koji prati osećaj potpune slobode.

Prijepolje

Pored Zlatibora, ovaj način zabave i uživanja, u okviru naše ponude, možete isprobati i u Prijepolju i njegovoj okolini.

 

Poletišta su:

  • Sekulića brdo (Jugozapadna komponenta – Jugozapadni vetar), nmv je 940 m
  • Koševine (Severna komponenta – Severni vetar), nmv je 950 m
  • Sopotnica – Klekova ravan
  • Kamena Gora – Sveti Bor

 

Trenutak poletanja, trenutak u kome odvojite stopala od zemlje, je nešto što ćete pamtiti celog života.

IMG_6505

© Discover Serbia 2016

Turističko udruženje sa